Επιλογή Γλώσσας

- Προαγωνιστική Ομάδα U12

Προαγωνιστική Ομάδα Παμπαίδων - Πανκορασίδων (U12)

Έτος Γεν. 2012-2013-2014

Η Προαγωνιστική Ομάδα απευθύνεται σε παιδιά που βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το αγωνιστικό σκι.

Αφορά παιδιά γεννημένα το 2012, 2013 που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Εθνικό πρωτάθλημα U12 στις κατηγορίες παμπαίδων και πανκορασίδων.

Η Προαγωνιστική Ομάδα,  περιλαμβάνει επίσης και παιδιά μικρότερα κατά ένα έτος (2014), που δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες, αλλά συμμετέχοντας πλήρως στο προπονητικό πρόγραμμα θα κερδίσουν έναν χρόνο επιπλέον ολοκληρωμένης προετοιμασίας πριν την συμμετοχή τους στους αγώνες παμπαίδων - πανκορασίδων.

Εικόνα

Προπόνηση

Η μεθοδολογία προπόνησης είναι βασισμένη σε τεχνικές ασκήσεις, χαράξεις ασκήσεων και ελεύθερο σκι, με σκοπό την εδραίωση σωστών βάσεων, ώστε τα παιδιά να προχωρήσουν με τα καλύτερα εφόδια και πιθανότητες για επιτυχίες στην μετέπειτα συμμετοχή τους στους αγώνες στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο προγραμματισμός της προαγωνιστικής ομάδας γίνεται σε ετήσια βάση και θα υποστηρίζεται με camp προπόνησης σε παγετώνες το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Ταυτόχρονα γίνεται εισαγωγή σε προγράμματα Φυσικής κατάστασης, ώστε τα παιδιά να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα για την προπόνηση στο χιόνι και τις απαιτήσεις του αθλήματος.

Η φυσική κατάσταση είναι προσαρμοσμένη στην ηλικία των παιδιών και γίνεται κατά την διάρκεια της εβδομάδας αλλά και τα Σαββατοκύριακα (Σεπ-Δεκ) με την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή της προαγωνιστικής ομάδας.

Ημέρες Προπονήσεων

Ο βασικός προγραμματισμός περιλαμβάνει 20 ημέρες προπονήσεων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, τα Σαββατοκύριακα και αργίες και είναι απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή στην ομάδα.

Εικόνα

Επί πλέον του βασικού προγραμματισμού των 20 ημερών, υπάρχουν οι ημέρες των αγώνων, καθώς και τα προπονητικά camps των Χριστούγεννων και του Πάσχα.

Για τις επιπλέον ημέρες που αφορούν την προετοιμασία και συμμετοχή στους αγώνες του πρωταθλήματος παμπαίδων-πανκορασίδων, θα υπάρχει ξεχωριστό κοστολόγιο αποστολών, όταν οριστικοποιηθεί η τοποθεσία και οι ημερομηνίες των αγώνων, που θα αφορά στα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2012 και 2013, με δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες αυτούς.

Επίσης για τα προπονητικά camps, θα υπάρχει ξεχωριστή ενημέρωση ανάλογα με τις συνθήκες χιονιού και το μέρος διεξαγωγής τους εφόσον πρόκειται για άλλο χιονοδρομικό κέντρο.

Αγώνες

Συμμετοχή στο Εθνικό πρωτάθλημα παμπαίδων-πανκορασίδων της ΕΟΧΑ για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2012 & 2013.

Το Εθνικό πρωτάθλημα της ΕΟΧΑ αποτελείται από 3 αγώνες συνολικά, 2 περιφερειακούς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος του βασικού προγράμματος της προαγωνιστικής ομάδας είναι 900 € (20 προπονήσεις) για κάθε παιδί .

Η πληρωμή γίνεται μέχρι 2 δόσεις.

Στο κόστος του βασικού προγράμματος, δεν περιλαμβάνονται, το κόστος των αποστολών για αγώνες και τα προπονητικά camps (Χριστούγεννα-Πάσχα).

Οι προπονήσεις Φυσικής κατάστασης είναι προαιρετικές και επίσης δεν περιλαμβάνονται στο κόστος του βασικού προγράμματος.

Όροι Συμμετοχής

Για την δημιουργία ομάδας και την εκκίνηση ενός προγράμματος είναι απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 6 παιδιών.

Κάθε παιδί που συμμετέχει στο πρόγραμμα της Προαγωνιστικής Ομάδας πρέπει να έχει προηγουμένως προσκομίσει Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα και με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Χ.Α (Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων)

Τα πσιδιά πρέπει να έχουν κατάλληλο εξοπλισμό και υποχρεωτικά Κράνος.

Σε περίπτωση απουσίας κάποιου παιδιού από μία ή περισσότερες ημέρες προπόνησης, οι ημέρες δεν αναπληρώνονται εκτός προγράμματος και δεν επιστρέφονται χρήματα. 

Μεταφορά

Τα παιδιά που δεν μπορούν να έρχονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο με δικό τους μέσο μεταφοράς, υπάρχει ski bus συνεργαζόμενο με την Ακαδημία.

Η αναχώρηση γίνεται νωρίς το πρωί από την Αθήνα και η επιστροφή αργά το απόγευμα, σε προκαθορισμένες στάσεις.

Το κόστος μεταφοράς και κάρτας αναβατήρων έχουν επί πλέον επιβάρυνση από την προαναφερόμενη.

Σημείο συγκέντρωσης ομάδων είναι το Γραφείο της Σχολής Σκι Πάππος Μπαλντούμης στα Κελλάρια 1950.

 

Υπεύθυνος Προπονητής: 

 
Πληροφορίες - Εγγραφές 
Για περισσότερες πληροφορρίες
Υπεύθυνη επικοινωνίας:  Κα Καλλίτση Ντόλυ
Τηλ. 6972208111, 22670 31552,