Επιλογή Γλώσσας

Paba Bear Ski Cup 2019

PABA Bear Ski Cup 2019

Κύπελλο Παίδων Σχολής Σκι Πάππος - Μπαλντούμης 

Ημερομηνία: Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, Κελλάρια 

ΕικόναΗ Σχολή Σκι Πάππος Μπαλντούμης συνεχίζοντας την προσπάθεια για συνεχή διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος διοργανώνει και φέτος το PABA BEAR SKI CUP.

Έναν παιδικό αγώνα ανοιχτής συμμετοχής για παιδιά προαγωνιστικής ηλικίας που έχει ώς σκοπό οι μικροί χιονοδρόμοι να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ έχοντας φυσικά μαζί τους τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, 

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 και θα διεξαχθεί στην πίστα Περικλής, στα Κελάρια του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Η ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 10.00 το πρωί.
Όσα παιδιά συμμετέχουν πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της Σχολής το αργότερο έως τις 09:00 ώστε να παραλάβουν το νούμερο τους και να ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς καθυστέρηση.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν και θα αγωνιστούν σε 7 μικτές κατηγορίες αγοριών/κοριτσιών ανά σχολική τάξη (έξι τάξεις δημοτικού και μία για νήπια).Εικόνα

Ο πρώτος/η κάθε κατηγορίας κερδίζει κύπελλο.

Μετάλλια θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας ενώ σε όλα τα παιδιά θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής και πολλά άλλα δώρα.  

Ο πρώτος/η όλων των κατηγοριών, που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο, θα κερδίσει επι πλέον ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι πέδιλα του σκι, προσφορά της Σχολής Σκι Πάππος- Μπαλντούμης.

Δηλώσεις Συμμετοχής έως 22 Απριλίου 2019 (Μ. Δευτέρα)

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε email στο office@skischool.gr ή τηλεφωνικά στο 22670 31552 από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ. .

Στη δήλωση συμμετοχής να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του παιδιού, η σχολική τάξη και to όνοματεπώνυμο, email και ένα κινητό τηλέφωνο του συνοδού. 

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν το δικό τους εξοπλισμό, και κράνος.

Το PABA BEAR SKI CUP 2019 είναι αφιερωμένο στα παιδιά με Κυστική Ίνωση.