Επιλογή Γλώσσας

Σχολή Σκι

Η Σχολή σκι Πάππος - Μπαλντούμης είναι η πρώτη Σχολή Σκι στην Ελλάδα και ιδρύθηκε τo 1977.

Υπήρξε πρωτοπόρος στην διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος.

ΕικόναΈλαβε την πρώτη άδεια λειτουργίας σχολής χιονοδρομίας στην Ελλάδα.

Eπανδρώθηκε και εκπαίδευσε τους πρώτους δασκάλους από όλη την χώρα, που με την σειρά τους ίδρυσαν αργότερα σχολές και στα υπόλοιπα χιονοδρομικά κέντρα. 

Από τότε έως και σήμερα λειτουργεί συνεχώς στο Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού έχοντας μυήσει χιλιάδες χιονοδρόμους στα μυστικά του σκι και του snowboard.

Είναι η μεγαλύτερη σχολή σκι και snowboard στην Ελλάδα και δαιθέτει επαγγελματίες δασκάλους για όλα τα επίπεδα και ηλικίες.

Από τις τάξεις της πέρασαν ως εκπαιδευόμενοι χιλιάδες μαθητές ενώ έχει υποστηρίξει τεχνικά και έχει αναδείξει δεκάδες αθλητές και Πρωταθλητές Ελλάδας.

ΕικόναΑντικείμενο της Σχολής Σκι Πάππος - Μπαλντούμης είναι η διδασκαλία της τεχνικής της χιονοδρομίας σε κάθε επίπεδο, από αρχάριο ή παιδί, μέχρι εξειδικευμένη προπόνηση σε αθλητές ή extreme μαθήματα και συνοδεία εκτός πίστας.

Σκοπός και στόχος της σχολής μας είναι μαζί με την διασκέδαση, η σωστή και ασφαλής εκμάθηση μικρών και μεγάλων, καθώς και η δημιουργία χιονοδρομικής παιδείας και κουλτούρας, που σημαίνει σεβασμό του βουνού και των άλλων χιονοδρόμων.