Επιλογή Γλώσσας

Ski2Win Kids Academy

Παιδική Ακαδημία Ski & Snowboard

Ski2Win... experience
Εικόνα
 
Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας μας για ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος, δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο ακαδημίας, που βασίζεται στη σωστή και ολοκληρωμένη εκμάθηση του αλπικού σκι σε όλες τις μορφές του.
 

Πρωταρχικός σκοπός της Ακαδημίας είναι η γνωριμία των παιδιών με το σκι & το snowboard και η αγάπη προς το βουνό και την φύση.

Τα παιδιά απολαμβάνουν την επαφή με το φυσικό περιβάλλον και αποκτούν νέες εμπειρίες, παράλληλα με την σωστή και ασφαλή εκμάθηση της τεχνικής του ski & snowboard.

Διδασκαλία

Η μεθοδολογία που ακολουθείται, σύμφωνα με τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα, περιλαμβάνει στοιχεία παιγνιώδους μορφής και στηρίζεται στο τρίπτυχο «Εκμάθηση – Ασφάλεια – Διασκέδαση».

Η διδασκαλία των παιδιών γίνεται από έμπειρους, επαγγελματίες δασκάλους της Σχολής Σκι Πάππος-Μπαλντούμης, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης.

Βασικός στόχος είναι τα παιδιά να γίνουν εξαιρετικά καλοί και ολοκληρωμένοι τεχνικά χιονοδρόμοι κάνοντας σκι και snowboard σε όλες τις συνθήκες χιονιού, σε κάθε πλαγιά του Παρνασσού, και να γνωρίσουν πολλά διαφορετικά είδη χιονοδρομίας...
Ταυτόχρονα, να αποκτήσουν εμπειρίες, να διασκεδάσουν, να αναπτύξουν την σχέση τους  με το βουνό, με την φύση και να κάνουν νέους φίλους.
 
Η διδασκαλία περιλαμβάνει κάθε είδος διαφορετικού σκι και snowboard και κάθε πιθανό εργαλείο εκμάθησης, βελτίωσης και εξέλιξης,
ελεύθερο σκι και snowboard σε κάθε πίστα του χιονοδρομικού 
ασκήσεις βελτίωσης τεχνικής
εκτός πίστας
σε βαθύ χιόνι
 
Σκοπός είναι η ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων τους, της ισορροπίας τους, η βελτίωση της τεχνικής τους και η προοδευτική εξέλιξη τους στους καλύτερους χιονοδρόμους!!! 
Η  διαφορετική αυτή προσέγγιση είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγουν τα παιδιά  από το τυποποιημένο σκι και snowboard των κλασσικών ακαδημιών που επικεντρώνεται και περιορίζεται στο «αθλητικό» κομμάτι, με τρόπο που αποδεδειγμένα πλέον έχει περιορισμένες δυνατότητες εξέλιξης.
Εικόνα
 
Μετά από 45 χρόνια, η συσσωρευμένη αγωνιστική, διδακτική και προπονητική μας εμπειρία, μας οδήγησαν στο να επικεντρωθούμε στην βάση της εξέλιξης που είναι η δημιουργία τεχνικά άρτιων και ολοκληρωμένων χιονοδρόμων. 
 
Φέρνουμε ξανά στο επίκεντρο την βασική προϋπόθεση εξέλιξης ενός χιονοδρόμου, που είναι η καλύτερη δυνατή τεχνική κατάρτιση ξεκινώντας ειδικά από τις μικρές ηλικίες! 
Με την σωστή τεχνική κατάρτιση και με τις εμπειρίες και τις διαφορετικές αισθήσεις που θα κερδίσει κάθε παιδί μέσα από το πρόγραμμα ski2win, θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο όποιον δρόμο και αν αποφασίσει να ακολουθήσει στην συνέχεια, είτε αυτός είναι το Αγωνιστικό σκι είτε το ελεύθερο σκι. 
 
 
TOTAL Skiing & Boarding
 
Διασκεδάζουμε λοιπόν μαθαίνοντας «hard core» σκι και snowboard παντού, τελειοποιούμε τη τεχνική και … εάν προκύψει η στροφή προς το αγωνιστικό είμαστε εδώ…!!!
 
: -Πρώτα γίνεσαι ο καλύτερος τεχνικά και μετά επιλέγεις τον δρόμο…
 
Από την ακαδημία της σχολής σκι Πάππος – Μπαλντούμης έχουν ήδη περάσει μαθητές που έγιναν αθλητές, πρωταθλητές και μέλη των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας.
Έχουν περάσει όμως και δεκάδες άλλα παιδιά που ξεχωρίζουν με το υψηλό τεχνικό επίπεδο τους και την χιονοδρομική τους παιδεία!.
 
Η προπονητική εμπειρία μας, η τεχνογνωσία που διαθέτουμε σε υψηλό επίπεδο και η υλικοτεχνική υποδομή μας, είναι η εγγύηση και θα κατευθύνει όποιο παιδί ενδιαφέρεται να ακολουθήσει το αγωνιστικό σκι και να φτάσει ψηλά…  πραγματικά ψηλά… με πλήρη κάλυψη σε όλα τα επίπεδα!
 
Πρώτα από όλα όμως φτιάχνουμε τους καλύτερους χιονοδρόμους!!!
 
...κάνουμε σκι και snowboard και κερδίζουμε…
Εικόνα
 
εμπειρίες … διασκέδαση … γνώση … φίλους … συναισθήματα …χαμόγελα … εικόνες … υγεία … αισθήσεις … χαρά …αυτοπεποίθηση!
 
 
Ski2Win smiles
 
Πρόγραμμα Ακαδημίας
Τα παιδιά παρακολουθούν μία σειρά μαθημάτων που γίνονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Η σειρά των μαθημάτων, ανάλογα με το πρόγραμμα, αποτελείται από 6 , 8 ή 16 ημερήσια μαθήματα, διάρκειας 5 ωρών (συμπεριλαμβάνεται το διάλλειμα). 
Τα παιδιά της ακαδημίας χωρίζονται σε ομάδες ανά ηλικία και κυρίως ανά επίπεδο ικανότητας.
 
Κάθε ομάδα έχει συγκεκριμένο δάσκαλο που είναι υπεύθυνος για αυτήν καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος, ώστε να εξασφαλίζεται η συνεχής βελτίωση και η ασφάλεια των παιδιών, μέσα από την ανάπτυξη προσωπικής επαφής μεταξύ μαθητών και δασκάλου.
Το επίπεδο των δασκάλων-προπονητών του προγράμματος είναι πολύ υψηλό.
Είναι όλοι έμπειροι δάσκαλοι-προπονητές με πολυετή πείρα, μέλη της ISIA, παλιοί αθλητές  πρωταθλητές έως και μέλη Ολυμπιακών Ομάδων. 
 
Ωράριο μαθημάτων 09:00 – 13:00
Σημείο συγκέντρωσης ομάδων και εκκίνησης μαθημάτων (8:40 - 9:00) είναι το Γραφείο της Σχολής Σκι Πάππος Μπαλντούμης στην Φτερόλακκα 1860.
 
Οι ηλικίες των ομάδων που χωρίζονται τα παιδιά είναι:
Nanuk 5-7 ετών,
Panda 8-10 ετών 
Grizzly 11-13 ετών.
 
Τα group ξεκινούν μόλις συμπληρωθούν 5 άτομα όμως προσπαθούμε να μην ξεπεράσουν τα 8 άτομα ανά προπονητή, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την καλύτερη δυνατή επαφή της ομάδας και την συστηματική δουλειά. 
 
Ημερομηνίες Μαθημάτων 2024
START: 13-14/1/2024
END: 2/4/2024 Εσωτερικός αγώνας ακαδημίας.
Τα προγράμματα ξεκινούν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, στα μέσα Ιανουαρίου και τελειώνουν τον Απρίλιο με τον αγώνα της Ακαδημίας όπου απονέμονται μετάλλια , διπλώματα και δώρα σε όλα τα παιδιά.
Τα μαθήματα διεξάγονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες που μπορεί να τροποποιηθούν από την Σχολή, λόγω ειδικών συνθηκών, κατόπιν προηγούμενης έγκαιρης ενημέρωσης.
 
*** Την περίοδο του Πάσχα, 27 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2024, θα διοργανωθεί ξεχωριστό camp για όσα παιδιά επιθυμούν
 
Προγράμματα & Τιμές

1. Ειδικό πρόγραμμα για αρχάρια παιδιά,  6 ημερών   Μόνο Κυριακή                ΚΟΣΤΟΣ: 290€

2. Μικρό πρόγραμμα,                                 8 ημερών   Σάββατο ή Κυριακή  ΚΟΣΤΟΣ: 350€

3. Μεγάλο πρόγραμμα,                              16 ημερών  Σάββατο και Κυριακή ΚΟΣΤΟΣ: 590€

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
Επιπλέον έκπτωση 10% για κάθε δεύτερο, τρίτο, τέταρτο… παιδί κάθε οικογένειας
Οι τιμές αφορούν το κάθε πρόγραμμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες διεξαγωγης
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η κάρτα αναβατήρων. 
Το ποσόν συμμετοχής στην Ακαδημία προκαταβάλλεται.
Για την δημιουργία ομάδας και την εκκίνηση ενός προγράμματος είναι απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον 5 παιδιών.
Σε περίπτωση απουσίας κάποιου παιδιού από μία ή περισσότερες ημέρες, οι ημέρες δεν αναπληρώνονται και χρήματα δεν επιστρέφονται. 
Σε περίπτωση που κάποια ομάδα ή παιδί, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θέλει να συνεχίσει, μπορεί να γίνει επέκταση του προγράμματος κατόπιν συνεννόησης με την Σχολή.
 
Ατομικός Εξοπλισμός
Πριν την ανάβαση τους στο βουνό τα παιδιά θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με δικά τους,
Μπουφάν, 
Παντελόνι σκι,
Γάντια 2 ζεύγη, σκουφί
Κράνος
Μάσκα σκι 
Αντηλιακή κρέμα
Σακίδιο πλάτης, με νερό και ένα μικρό σνακ φαγητού, για το διάλλειμα, ένα κουτί χαρτομάντηλα, φαρμακευτική αγωγή (αν παίρνει, π.χ. για αλλεργίες)
 
Στα καταστήματα μας SNOW REPUBLIC ski & sports shop που βρίσκονται στην Αράχωβα μπορείτε να προμηθευτείτε χιονοδρομικό εξοπλισμό σε ειδικές τιμές για τα παιδιά της Ακαδημίας.
 
Χιονοδρομικός Εξοπλισμός
Τα παιδιά που δεν έχουν χιονοδρομικό εξοπλισμό (σκι, μπότες, μπατόν & κράνος) μπορούν να τον προμηθευτούν από τα καταστήματα μας με την μορφή της ετήσιας ενοικίασης σε ειδικές τιμές για την Ακαδημία. 
    

 

Team Rental*

Team Race*

Premium Race**

Νήπια έως και Β’ Δημοτικού (SKI SET):         

80€

120€

 

Παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού (SKI SET):  

100€

150€

 

Παιδιά από Ε’ Δημοτικού (SKI SET):             

120€

200€

300€

Παιδιά από Ε’ Δημοτικού (ski)

 

150€

200€

Παιδιά από Ε’ Δημοτικού (ski boots)

 

100€

150€

Παιδιά από Ε’ Δημοτικού (μπατόν)

 

20€

50€

  * Μόνο σκι έκπτωση 25%, μόνο μπότες έκπτωση 50%.

** Προαγωνιστικός αθλητικός εξοπλισμός.

Ο εξοπλισμός παραμένει και φυλάσσεται από τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου μέχρι την ημέρα του εσωτερικού αγώνα, οπότε και επιστρέφεται  στην Σχολή.

Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα παιδιά σε εκδρομές εκτός Ακαδημίας καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.
 
Μεταφορά
Μεταφορά από και προς την Αθήνα κατόπιν συννενόησης.
Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστόν 4 ημέρες πρίν. 
 
Αγώνας Ακαδημίας Paba Bear 
Στο τέλος της χιονοδρομικής περιόδου διοργανώνεται ο ανοιχτός αγώνας ski & snowboard της Ακαδημίας, όπου απονέμονται διπλώματα, μετάλλια και δώρα σε όλα τα παιδιά
 
Ασφάλεια
Όλα τα παιδιά θα πρέπει να έχουν οικογενειακή Ασφάλιση ατυχήματος

Υπεύθυνη Παιδικής Ακαδημίας 

Σοφία Μυστριώτη

 

Πληροφορίες - Εγγραφές 

Υπεύθυνη επικοινωνίας:  Κα Καλλίτση Ντόλυ                                                                                                                                                                                       

Τηλ. 6988100010, 22670 31552                                                                                                                                                                                                        

 e-mail:  office@skischool.gr

#dreamsonsnow